Els nostres serveis

T’ofereixo ajuda a través d’escolta activa, acompanyament i recolzament perquè puguis notar el canvi i pugis aconseguir l’equilibri que estàs buscant. Junts crearem habilitats i recursos per buscar solució a les teves preocupacions i augmentar el teu benestar personal.

L’objectiu final de la psicoteràpia online és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza, mobilitzant els seus propis recursos personals, utilitzant com a canal de comunicació una videoconferència.

L’objectiu final de la psicoteràpia a domicili és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza, mobilitzant els seus propis recursos personals i realitzant aquest procés des de la seva pròpia llar.

simply my text of the printing and Ips um is simply text of the Ipsum is simply text of thetypesetting

La psicoteràpia psicoteràpia infanto-juvenil té com a objectiu facilitar un correcte desenvolupament psicològic de l'infant o adolescent, aconseguint un encaix emocional adequat i social en cada etapa evolutiva.

L’objectiu final de la psicoteràpia en adults és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza mobilitzant els seus propis recursos personals.

Peritatges psicològics Si necessites una valoració psicològica que tingui relació o repercussions a nivell legal, necessites un peritatge psicològic. La finalitat d’aquest tipus de valoració psicològica és redactar un informe pericial que ajudi al jutge a prendre les decisions necessàries. Et puc ajudar per exemple en temàtica relacionada amb els següents àmbits: -Assesorament en procesos

Fes-nos arribar el teu missatge