Psicoteràpia individual adults

Psicoteràpia individual adults

És habitual que en la relació amb el món que ens envolta es generin situacions que no ens fan sentir bé i que ens agradaria que fossin d’una altra forma. Sempre la nostra primera opció és intentar dotar-los un significat. D’aquesta manera pretenem canviar els pensaments que ens generen malestar nosaltres mateixos però això no sempre és possible. En aquest punt és important valorar realitzar psicoteràpia individual.

Ja sigui per les exigències del ritme de vida actual que sovint ens generen sensacions d’insatisfacció, frustracions, de no tenir temps per fer les coses que voldríem o com voldríem, o perquè necessitem realitzar un procés de coneixement i realització personal per canviar alguns hàbits que tenim però que no ens fan sentir bé.

Quin és el procés de tractament?

L’objectiu final de la psicoteràpia en adults és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza mobilitzant els seus propis recursos personals.

La psicoteràpia ens pot ajudar en aquells moments en els quals totes les solucions que hem provat per resoldre els nostres problemes han estat ineficaces. És aleshores quan necessitem un professional que ens acompanyi en aquest procés i ens ajudi a elaborar unes estratègies alternatives que ens permetin afrontar el nostre malestar i veure la vida amb uns altres ulls.

Hem de buscar un espai on poder expressar-nos sense sentir-nos jutjats, on obrir-nos a reflexionar i on qüestionar-nos els patrons de comportament que ens mantenen lligats al nostre malestar. Els canvis que es generen en un mateix tenen grans conseqüències en el nostre entorn.

Teràpia individual adult
Espígol aromateràpia

Demana la teva cita

Si no saps quin tipus de teràpia és el més adequat per les teves necessitats, per què no m’escrius i en parlem? Espero els teus comentaris.