Teràpia infantil

Psicoteràpia infanto-juvenil

Al contrari del que a alguns adults els pot semblar, el nens i adolescents també viuen moltes situacions en el seu dia a dia que de vegades encara no saben com gestionar. Com als adults, això els genera malestar que expressen de formes diferents.

No tenir eines per gestionar les situacions que els generen preocupació és perjudicial per al seu desenvolupament psicoemocional. És un malestar que els pot produir patiment i dificultats en la seva vida adulta. És responsabilitat dels adults poder detectar quan un infant o adolescent pot necessitar més ajuda.

Psicoteràpia infanto-juvenil

Quin és el procés de tractament?

La psicoteràpia en nens i adolescents (psicoteràpia infanto-juvenil) té com a objectiu facilitar un correcte desenvolupament psicològic de l’infant o adolescent, aconseguint un encaix emocional adequat i social en cada etapa evolutiva.

Sigui pel motiu que sigui, els infants i adolescents també es beneficien de rebre el suport extern d’un professional que no només els té en compte a a ells, sinó a tot el seu entorn. Amb aquesta visió, el psicòleg proposa aquells canvis que podrien beneficiar tan a l’infant com a la família.


Get Free Appointment

We are more than happy to give advice on which counselling is most suitable for your needs, depending on your problems. Why not ask us to view your problems and discuss for solution. Our advice is free!

Need an Advice … Please Contact Us