PSICOTERÀPIA ONLINE

Aquest servei pretén poder acostar la psicologia a totes aquelles persones que per diversos motius no poden acostar-se físicament fins a un despatx i el terapeuta tampoc pot acostar-se fins al seu domicili.

La psicoteràpia que es realitza online és exactament la mateixa que es fa de forma presencial amb la única diferencia que la sessió es manté a través d’una videoconferència.

Alguns dels avantatges són l’estalvi de temps, ja que no cal desplaçar-se fins al despatx per poder realitzar les sessions i que les barreres geogràfiques desapareixen, pel que no importa el punt del món on et trobis, només et cal accés a internet.

 

PROCÉS DE TRACTAMENT

L’objectiu final de la psicoteràpia online és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza, mobilitzant els seus propis recursos personals, utilitzant com a canal de comunicació una videoconferència.

La psicoteràpia online ens pot ajudar en aquells moments que totes les solucions que hem provat per resoldre els nostres problemes han estat ineficaces i necessitem que un professional ens acompanyi i ens ajudi a elaborar unes altres estratègies que ens permetin afrontar el nostre malestar, però no disposem de les circumstancies adients per acostar-nos fins a una consulta.

Em de buscar un espai tranquil on poder realitzar la videoconferència que  ens permeti expressar-nos sense sentir-nos jutjades, on obrir-nos a reflexionar i on qüestionar-nos els patrons de comportament que ens mantenen lligats al nostre malestar.

Get Free Appointment

We are more than happy to give advice on which counselling is most suitable for your needs, depending on your problems. Why not ask us to view your problems and discuss for solution. Our advice is free!

Need an Advice … Please Contact Us