terapia_online

Psicoteràpia online

La psicoteràpia online pretén poder acostar la psicologia a totes aquelles persones que per diversos motius no poden acostar-se físicament fins a un despatx i el terapeuta tampoc pot acostar-se fins al seu domicili.

La psicoteràpia que es realitza online és exactament la mateixa que es fa de forma presencial amb la única diferencia que la sessió es manté a través d’una videoconferència.

Alguns dels avantatges són l’estalvi de temps, ja que no cal desplaçar-se fins al despatx per poder realitzar les sessions i que les barreres geogràfiques desapareixen, pel que no importa el punt del món on et trobis, només et cal accés a internet.

 

Procés de tractament

L’objectiu final de la psicoteràpia online és afavorir el benestar emocional i psíquic de la persona que la realitza, mobilitzant els seus propis recursos personals, utilitzant com a canal de comunicació una videoconferència.

La psicoteràpia online ens pot ajudar en aquells moments que totes les solucions que hem provat per resoldre els nostres problemes han estat ineficaces i necessitem que un professional ens acompanyi i ens ajudi a elaborar unes altres estratègies que ens permetin afrontar el nostre malestar, però no disposem de les circumstancies adients per acostar-nos fins a una consulta.

Hem de buscar un espai tranquil on poder realitzar la videoconferència que  ens permeti expressar-nos sense sentir-nos jutjats, on obrir-nos a reflexionar i on qüestionar-nos els patrons de comportament que ens mantenen lligats al nostre malestar.

Realitzarem la sessió mitjaçant Skype o alguna altra eina de videoconferència que et comunicaré amb la reserva de la teva cita, de manera que tan sols t’hauràs d’unir a la conferència per iniciar la nostra sessió, sense sortir del confort de casa teva o de l’espai que tu escullis.

 

terapia_online_tablet
terapia_online_pc

Demana la teva cita

Si no saps quin tipus de teràpia és el més adequat per les teves necessitats, per què no m’escrius i en parlem? Espero els teus comentaris.